Tarieven vergoeding

Depersonalisatie Stoornis
Depersonalisatie stoornis

Tarieven & Kosten

Hoe veel kost derealisatie jou? In hoeverre beperkt derealisatie jou? In hoeverre lijdt jij? Hoe veel plezier heeft het je al gekost?

Je wilt er van af.

 

Wat kost dat?

Dat kost jouw inzet, je bereidheid om eerlijk te zijn, je bereidheid om te doen wat nodig is en te veranderen. Het kost je ook tijd en energie. Het vraagt dat je bereid bent om de verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf.

Mijn expertise komt voor een prijs.
Consult - uur: 93 euro
Skypeconsult - uur : 93 euro

Een eerste consult, de intake en proefbehandeling, is een uur en een kwartier. Daarna is elk consult een uur.

Vergoeding verzekeraar
Mits je aanvullend verzekerd bent, en je verzekeraar mij vergoed, kan je een deel van de kosten vergoed krijgen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en de koepelvereniging, de RBCZ. Vraag aan jouw verzekeraar of consulten van mij, bedrijfsnaam; Realisatie Trainingen - Ben Meijer worden vergoed, op adres Oude Apeldoornseweg 41, 7333 NR Apeldoorn, Fizzionparc, Oak Building.

Een aantal verzekeraars zullen een deel van het consult vergoeden. De therapie die ik geef valt voor de verzekeraar onder aanvullende verzekering ik schrijf een natuurgeneeskundig consult.  Of je verzekering vergoed, hoeveel per consult en voor welt totaal per jaar verschillen per verzekeraar. Neem a.u.b. zelf contact op met je verzekeraar om dit uit te zoeken.

 

Bij het maken van een eerste skype-consult is het ondertekenen van de behandelovereenkomst vooraf en betaling vooraf verplicht.

 

Wil je van je derealisatie klachten af?

Bel nu voor een afspraak.

06-16015727

pinnen-ja
contant-betalten