Behandelovereenkomst, intakeformulier en vragenlijsten

Bespaar tijd en geld, vul deze van te voren in

1. Het kort intakeformulier, word voor aanmelding als klant voor de behandeling van de derealisatie en depersonalisatie-stoornis.

2. De derealisatie en depersonalisatie-test.

3. de 4 Dimensionale Klachtenlijst, de 4-DKL.

Overige vragenlijsten, invullen als het voor jou van toepassing is.

5. de Nijmeegse Hyperventilatielijst.

6. De depressie vragenlijst.

7. De behandelovereenkomst en algemene voorwaarden in behandelovereenkomst, voor volwassenen. Ondertekening van de papieren versie is niet meer noodzakelijk, want je accepteert de behandelovereenkomst met algemene voorwaarde bij elke aankoop van een afspraak in de winkel.

8. De behandelovereenkomst en algemene voorwaarden, voor kinderen onder de 16, word versie 2020. Ondertekening noodzakelijk door beide ouders.

9. De Privacy/ AVG informatie.  Korte versie, lange versie in de lange behandelovereenkomst en algemene voorwaarden.
.

.

 

Achtergrond- informatie over de formulieren en tests.
1. De behandelovereenkomst en algemene voorwaarden.

De Wet Geneeskundige Behandelovereenkomst (WBGO) heeft tot intentie de rechten en plichten van beide partijen vast te leggen. De basis hiervan is wat genoemd word “informed consent” toestemming geven op basis van geïnformeerd worden over de behandelingen, alternatieven, mogelijke effecten en bijwerkingen, etc. U heeft altijd het recht om af te bakenen wat word behandeld, wat niet, waar u expliciet niet over wilt spreken, etc. Zie hier meer informatie over de WGBO:”
https://hulpgids.nl/recht/wettelijke-regelingen/wgbo
Deze wet, samen met een aantal praktische afspraken rondom verantwoordelijkheid nemen voor onder andere de betalingsafspraken, en enkele praktische afspraken rondom de afspraken, worden samengevat in de behandelovereenkomst. Sinds 25 mei 2018 bestaat de AVG voor het Europees beschermen van de privacy. Deze privacy wet is nu een verplicht te ondertekenen onderdeel van de behandelovereenkomst. Zie hier de privacy pagina. De langere versie staat in de behandelovereenkomst.