Virtual Reality

Virtual Reality en Gamen als Oorzaak van Derealisatie

Vanaf het moment dat radios en televisie ontstonden, gebruikten mensen deze om ervaringen op te doen die niet te maken hebben met het hier en nu, maar ingebeeld zijn. Je kunt schrikken en bang worden van een film waar je naar kijkt, of een game die je speelt. Als je daar aan toevoegt een drie D Virtual Reality bril zoals een Occulus

We hebben het over Virtual Reality Sickness,

VR induced derealization/depersonalization


Hoe kan je nu derealisatie krijgen van virtual reality?

Mijn derealisatie lost niet op

als het niet uit zichzelf oplost, zal je therapie en training nodig hebben om het op te lossen

Wil je van je derealisatie klachten af?

Bel nu Ben voor een afspraak.

 

06-16015727

Weken na een bad trip nog niet geland?

Als jij 30 dagen, of 3 maanden na een bad trip je nog steeds vaag, onwerkelijk, niet geland voelt, heb jij derealisatie en of depersonalisatie stoornis. De kans dat derealisatie dan nog vanzelf oplost, is klein. Ik adviseer je om langs te komen voor gerichte oplossende therapie.

 

Wil je van je derealisatie klachten af?

Bel nu Ben voor een afspraak.

 

06-16015727

“Ik kom niet meer uit mijn trip”

De meeste mensen zeggen dat ze niet meer uit de wiet ervaring komen. Ze beschrijven dan ook eerst - ik voel me nog spaced out, brain fog en niet verbonden.  Ik blijf er in hangen. Blijft vaag, onwerkelijk.
Als mensen dan gaan googelen, komen ze uit op derealisatie.

wiet

 

Hallucinogen Persisting Perception Disorder (HPPD)

Hallucinogen Persisting Perception Disorder (HPPD) - komt vaak voor na gebruik van drugs en vaak in combinatie met derealisatie en depersonalisatie.  HPPD kan ook zonder derealisatie bestaan. Natuurlijk kan je ook angstig worden van de HPPD en kan deze angst de derealisatie ook versterken.